24/04/2024

myfitnesspal.news

Sfaturi, stiri, informatii utile – sport si nu numai!

Amenajarea terenurilor sportive cu gazon artificial în România

Gazonul artificial și-a câștigat locul în lumea sportului. Nu degeaba UEFA și FIFA au dat undă verde organizării de meciuri internaționale de fotbal pe aceste tipuri de suprafețe. În ultimele 2 decenii, suprafețele de joc artificiale au devenit o alternativă reală la gazonul natural sportiv.

 Multe companii producătoare de gazon sintetic investesc în dezvoltarea unei game pentru practicarea fotbalului, rugby-ului și tenisului. Acestea se concentrează pe un nivel ridicat de performanță în jocuri și caracteristici de siguranță maximă.

Compania Hattrick Sport, pe baza experienței dobândite în cei peste 15 ani, a introdus în portofoliul său cele mai bune game de gazon artificial, modele adaptate tuturor cerințelor. În oferta sa se regăsesc:

– gazon sintetic pentru fotbal, tenis și multisport

– gazon decorativ

– accesorii pentru terenuri

– adeziv pentru gazon

– nisip cuarțos

– granule de cauciuc

Compania este una de încredere în domeniu, ea fiind acceptată ca membru al Consiliului de Gazon sintetic ESTC în anul 2020. Aderând la această organizație, companiei îi sunt recunoscute eforturile de a fi printre cele mai bune firme din domeniul gazonului sintetic la nivel European.

Odată instalat, gazonul artificial de la Hattrick Sport poate fi folosit 7 zile pe săptămână și 24 de ore pe zi pe tot parcursul anului, cu un joc constant de calitate și cu întreținere minimă. La aceste avantaje se va adăuga absența substanțelor chimice sau îngrășămintelor pentru tratarea gazonului. Utilizarea apei va fi redusă la minimum. Aceste economii permit amortizarea rapidă a achiziției de gazon artificial.

Toate produsele pot fi livrate și instalate oriunde în România. Nu ezita să contactezi reprezentanții firmei pentru a solicita o estimare gratuită sau pentru a obține mai multe informații despre gazonul artificial sportiv. Informații suplimentare se pot afla accesând site-ul webwww.gazonartificial.com.ro

Hattrick Sport furnizează și instalează gazon artificial durabil și ușor de întreținut pentru zonele tale multi-sportive.

Umplute parțial cu nisip, terenurile de gazon sintetic oferă o stabilitate mare și o rezistență bună la uzură. Ele generează o rulare impecabilă a mingii.

Structura gazonului sintetic ține nisipul ferm pe loc și menține fibrele drepte. Gazonul sintetic este o suprafață ideală pentru terenuri multisport care satisfac toate utilizările.

Terenurile cu gazon artificial nu au nevoie de soare și prin urmare, reprezintă o alternativă bună, dacă lumina naturală nu este disponibilă sau resursele financiare sunt limitate.

O suprafață sintetică este mai rezistentă iar astfel va putea garanta un teren de calitate superioară în orice vreme și pe tot parcursul anului (meciurile și antrenamentele de echipă, de exemplu, pot avea loc în condiții meteorologice nefavorabile).

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept