14/06/2024

myfitnesspal.news

Sfaturi, stiri, informatii utile – sport si nu numai!

Echipa Nationala de fotbal feminin revine pe arena Arcul de Triumf din Bucuresti pentru amicalul cu Cehia! Biletele sunt disponibile online

[ad_1]

Naționala feminină va disputa un meci amical în compania Cehiei, marți, 15 noiembrie, de la ora 18:15, pe stadionul “Arcul de Triumf” din București!

Biletele sunt disponibile pe site-ul bilete.frf.ro. Prețul unui tichet este de 20 de lei la tribune. În prima fază, vor fi deschise doar tribunele, iar în funcție de cererile de bilete, vor fi deschise și peluzele.

Access gratuit pentru copiii sub 14 ani în Family zone

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.

Primul meci oficial al tricolorelor în București s-a disputat cu Elveția, în luna aprilie a acestui an, tot pe stadionul ”Arcul de Triumf”, în prezența a aproximativ 3000 de spectatori!

Articolul Echipa Nationala de fotbal feminin revine pe arena Arcul de Triumf din Bucuresti pentru amicalul cu Cehia! Biletele sunt disponibile online apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept