23/04/2024

myfitnesspal.news

Sfaturi, stiri, informatii utile – sport si nu numai!

Idei de a face sport acasă odata cu venirea sezonului rece

Dacă doriți să încercați acest lucru, vă rugăm să știți că există o mulțime de opțiuni minunate, atât de multe încât va fi greu de ales! Iată recomandările noastre: A face exerciții nu este atât de ușor pe cât pare – trebuie să știi cum să le faci corect, altfel sunt ineficiente sau, și mai rău, te poți răni în acest proces. De aceea există antrenori personali și, crede-mă, nu sunt supraevaluați! Și sunt disponibili și online , ceea ce este pur și simplu uimitor!

Dacă doriți să încercați acest lucru, vă rugăm să știți că există o mulțime de opțiuni minunate, atât de multe încât va fi greu de ales! Iată recomandările noastre:

A face exerciții nu este atât de ușor pe cât pare – trebuie să știi cum să le faci corect, altfel sunt ineficiente sau, și mai rău, te poți răni în acest proces. De aceea există antrenori personali și, crede-mă, nu sunt supraevaluați! Și sunt disponibili și online , ceea ce este pur și simplu uimitor!

Angajarea unui antrenor personal online pentru lecții private poate fi o modalitate excelentă de a începe să fii activ de acasă.

Căutați câteva idei frumoase de echipamente sportive si de fitness?

Vă recomand să vizitați housefit.ro! De la greutati, saltele si accesorii pana la benzi de alergare, ai o multitudine de produse de unde poti alege la prețuti foarte bune! 

Ce antrenamente poți face acasă?

  1. Exercitii cu mingea de fitness

Obținerea unei mingi de gimnastică și efectuarea unor exerciții ar putea fi cel mai aproape de unele antrenamente la sală în timp ce ești acasă!  O minge de perete este o minge medicinală pe care o poți folosi pentru diferite exerciții. Este asemănător cu mingea de sală / minge de stabilitate, doar că este mai mică și mai grea. Este practic un mod distractiv de a-ți face rutina de fitness! Unele exerciții pe care le puteți încerca includ genuflexiuni sau sărituri.

 2. Banda de alergare

O bandă de alergare acasă, pantofi sport buni pentru alergare și haine sport. Puteți găsi câteva benzi de alergare bune pe housefit.ro

3. Creați un loc confortabil pentru practica dvs. de yoga

Dacă aveți o cameră suplimentară pe care o puteți dedica yoga, grozav! Să ai covorașul de yoga derulat și scos tot timpul este cu siguranță primitor. Cei mai mulți dintre noi, însă, trebuie să fim mai flexibili și să creăm un spațiu atunci când vrem să exersăm.

Încearcă să găsești un loc în care să fie liniștit și liniștit, cu cât mai mult spațiu în jurul tău. O bucată goală de perete poate fi și la îndemână, deoarece peretele este o recuzită grozavă. Dacă îți place, poate fi drăguț și chiar util să creezi o atmosferă cu o lumânare sau un bețișor de tămâie.

4.Box

Boxul poate fi o altă activitate grozavă dacă vrei să fii activ sau, cine știe, să scapi de toate acele gânduri și sentimente negative.  Fără a judeca, de fapt cred că acesta este o modalitate foarte benefică de a-ți limpezi mintea și de a câștiga, de asemenea, niște mușchi între timp. Boxul este, de asemenea, bun pentru a vă îmbunătăți concentrarea.

 CE AI NEVOIE: Un kit pentru box la domiciliu, mănuși și un sac de box! Cred că acesta este un exemplu foarte distractiv.

5. Bicicletă 

Indiferent dacă încercați să decideți spre ce aparat cardio să vă îndreptați la sală sau ce să adăugați la antrenamentul dvs. de acasă, bicicleta eliptică și staționară sunt ambele opțiuni populare. 

Atât bicicletele eliptice, cât și bicicletele staționare vă pot oferi un antrenament cardio grozav și, în cele din urmă, sunt mai ușor pentru articulații decât, să zicem, alergarea afară, în frig, dar felul în care fiecare vă mișcă corpul și beneficiile care urmează sunt diferite. 

Dacă sunteți dedicat începerii unui stil de viață activ, atunci amenajarea unei săli de sport de acasă simplă și accesibilă ar putea fi o idee grozavă pentru dvs.! Credeți-mă, nu aveți nevoie de multe pentru a vă antrena corect din sufragerie, subsol sau garaj!

Iată câteva dintre lucrurile pe care le vi recomandăm:

un covoraș de yoga, gantere, o bară de tracțiuni, o minge de gimnastică, bicicletă eliptică, bandă de alergare și, dacă pot să adaug, un difuzor bun care se poate conecta la telefonul dvs., astfel încât să aveți muzica potrivită pentru a vă ține energic  în timp ce vă antrenați!

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept