14/06/2024

myfitnesspal.news

Sfaturi, stiri, informatii utile – sport si nu numai!

O echipa de baschet din Bucuresti are cel mai titrat antrenor care a ajuns vreodata in Romania!

[ad_1]

Campion mondial, european și vicecampion olimpic, sârbul Milan Minic a fost numit astăzi în funcția de antrenor principal al echipei Baschet Club Laguna Sharks, care activeaza in Liga Națională.

„Noul nostru tehnician devine cel mai titrat antrenor care a activat vreodată în baschetul românesc, acesta având în palmares cele mai importante trofee din sportul cu mingea la coș precum Cupa Mondială (1998), Eurobasket (1995, 2001) cu naționala Serbiei și Euroliga (1997) cu Olympiacos.

Cu o carieră impresionantă, Minic a condus în calitate de antrenor principal destinele Aris Salonic (Grecia), Rhein Energie Koln (Germania), Olympiacos (Grecia), Lokomotiv Rostov (Rusia), Vojvodina Novi Sad (Serbia) și El Jaish (Qatar). Acesta are o experiență considerabilă în lucrul individual cu juniorii și în promovarea tinerelor talente din țările în care a activat, așa că ne așteptăm să vedem o revigorare a echipei cu cea mai joasă medie de vârstă din Liga Națională și contribuția lui Minic în formarea tinerilor jucători și antrenori locali”, scrie pagina de facebook a gruparii bucurestene.

CV-ul sârbului cuprinde și medalii de argint la Olimpiadele de la Rio (2016) și Seoul (1988), la Cupa Mondială din Spania (2014) și la Eurobasketul din Turcia (2017), în calitate de antrenor asistent la naționala vecinilor noștri, dar și zeci de trofee la nivel de echipe de club în baschetul european.

Articolul O echipa de baschet din Bucuresti are cel mai titrat antrenor care a ajuns vreodata in Romania! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept