23/09/2023

myfitnesspal.news

Sfaturi, stiri, informatii utile – sport si nu numai!

Program gratuit de kinetoterapie pentru copii. Organizatori: Fundația Țiriac, Fundația Olimpică Română și Centrul KinetoFIT

[ad_1]

Fundația Țiriac, Fundația Olimpică Română și Centrul KinetoFIT lansează un program gratuit de pregătire fizică și kinetoterapie dedicat copiilor cu probleme incipiente de postură și celor ce vizează dobândirea și menținerea unei ținute corporale corecte. Cursurile se vor desfășura o dată pe săptămână și au o durate a câte de trei luni, fiind adresate copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani inclusiv. Primul interval se va derula în perioada 29 noiembrie 2022 – 28 februarie 2023.

Înscrierile se realizează telefonic la numărul de telefon 0786 911 111 sau prin intermediul adresei de e-mail receptie@fundatiaiontiriac.ro, în perioada 15 noiembrie – 25 noiembrie, în limita celor 20 de locuri disponibile. În cadrul primului curs desfășurat în data de 29 noiembrie, copiii vor fi evaluați pentru a se stabili diagnosticul acestora și tipul de mișcare și exerciții fizice optime pentru dezvoltarea lor.

Antrenamentele gratuite de kinetoterapie se vor desfășura în fiecare zi de marți, în intervalul orar 17:00-18:00, în sala GymNadia, situată la etajul superior al Patinoarului Allianz-Țiriac Arena din Otopeni, Drumul Gării Odăi, numărul 7.

”Fundația Țiriac își dorește copii sănătoși, motivați și implicați în activitate sportivă, fie ea de agrement sau de performanță. Iată de ce acest proiect are scopul de a preveni deficiențele posturale din viața de zi cu zi a celor mici. Ne dorim să antrenăm o masă cât mai mare de copii, astfel încât să punem baze solide pentru educația kinetoterapeutică în favoarea dezvoltării lor pe termen lung”, a declarat Ion Țiriac.

Programul de Kinetoterapie al Fundației Țiriac, FOR și KinetoFit asigură o dezvoltare fizică adecvată copiilor, ajutându-i să-și îmbunătățească postura și mobilitatea articulară prin diverse exerciții fizice medicale.

Am acceptat cu entuziasm propunerea din partea Fundației Țiriac și Fundației Olimpice Române de a demara acest program caritabil pentru copii. Programul de pregătire fizică și kinetoterapie urmărește dezvoltarea armonioasă a copiilor cu deficiențe posturale. Împreună cu o echipă de specialiști îi vom ajuta pe cei mici să-și îmbunătățească postura, să-și dezvolte motricitatea și să devină mai rezistenți. Îi îndemn pe părinți să-și înscrie copiii la aceste cursuri și să aibă toată încrederea că îi vom ajuta pe micuți să-și depășească problemele“, a declarat Dragoș Luscan, președintele Centrului KinetoFit. Acesta a fost invitatul lui Daniel Lazar la emisiunea Dincolo de Arena, pe care o puteti vedea AICI si AICI

Programul gratuit de kinetoterapie pentru copii face parte din planul de acțiuni educaționale organizate de Fundația Țiriac și Fundația Olimpică Română ca bază a promovării unui mod sănătos și activ de viață.

Regulamentul înscrierilor în program poate fi consultat pe website-ul fundatiaiontiriac.ro.

Articolul Program gratuit de kinetoterapie pentru copii. Organizatori: Fundația Țiriac, Fundația Olimpică Română și Centrul KinetoFIT apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept