07/12/2023

myfitnesspal.news

Sfaturi, stiri, informatii utile – sport si nu numai!

Robot de pornire 12-24V 700Ah, Hilmann: Soluția Optimă pentru Orice Atelier Auto

În industria auto, având la dispoziție echipamente eficiente și sigure este o necesitate, mai ales când vine vorba de sistemele electrice ale vehiculelor. Unul dintre cele mai importante și utilitare instrumente în acest context este robotul de pornire pentru baterii. În articolul de astăzi, ne concentrăm pe Robot de pornire 12-24V 700Ah de la Hilmann, un produs de vârf care ridică ștacheta în materie de performanță și fiabilitate.

Disponibil prin Toolsboxservices, acest robot de pornire vine cu o serie de caracteristici care îl fac indispensabil în orice atelier auto modern.

Caracteristici Tehnice

  • Tensiune de alimentare: 12V și 24V
  • Curent maxim de încărcare: 90 Amp
  • Curent mediu de încărcare: 70 Amp
  • Curent maxim de pornire: 700 Amp
  • Curent mediu de pornire: 570 Amp
  • Capacitate de încărcare a bateriei: 20-1550 Ah
  • Greutate: 28 kg
  • Sursa de alimentare: 1 Phx230 V AC 50-60Hz
  • Protecție de suprasarcină sau scurtcircuit: 130 Amp

Flexibilitate și Eficiență

Cu posibilitatea de a alege între patru regimuri de încărcare normală și o încărcare rapidă cu temporizator de la 0-60 minute, acest robot de pornire este un dispozitiv extrem de versatil.

Siguranță și Durabilitate

Robotul de pornire Hilmann este echipat cu un sistem de protecție la suprasarcină sau scurtcircuit de 130 Amp, asigurând astfel o utilizare în condiții de siguranță.

Mobilitate

Datorită caruciorului său cu roți, acest robot de pornire poate fi manevrat cu ușurință, facilitând astfel operațiunile de zi cu zi în atelier.

Monitorizare Ușoară

Afișajul analog al curentului de încărcare permite o monitorizare precisă și facilă, oferindu-vă controlul deplin al procesului.

Recomandări pentru Utilizare

Este important să se conecteze aparatul la o priză electrică de forță și să se utilizeze prelungitoare electrice cu secțiune mare. Pentru protecția sistemelor electrice în timpul pornirii, se recomandă utilizarea produsului cu codul TH-9614.

Robotul de pornire 12-24V 700Ah de la Hilmann, disponibil la Toolsboxservices, este un produs remarcabil în domeniul sculelor auto. Cu performanțele sale excepționale, flexibilitate și funcții de siguranță, acesta este o adiție esențială pentru orice atelier auto care își dorește să îmbunătățească eficiența și productivitatea.

Dacă doriți să faceți o investiție inteligentă pentru atelierul dvs., nu ezitați să luați în considerare acest robot de pornire de la Hilmann, și să îl achiziționați de la Toolsboxservices, un furnizor de încredere și de renume în industrie.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept