23/04/2024

myfitnesspal.news

Sfaturi, stiri, informatii utile – sport si nu numai!

Romania-Germania la U21, meci amical pe nou stadion din Sibiu, inaugurat astazi

[ad_1]

Stadionul Municipal Sibiu a fost inaugurat astăzi, în cadrul unui eveniment la care a participat si președintele Federatiei Romane de Fotbal, Răzvan Burleanu. Noua arenă are o capacitate de 12.363 de locuri, iar meciul inaugural va fi pe 10 decembrie a.c., între AFC Hermannstadt şi Farul Constanţa, din etapa a 20-a a Superligii.

Si Naționala U21 a României, care continuă pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România și Georgia, va juca un meci de pregătire cu selecționata similară a Germaniei, pe 28 martie, la Sibiu. În perioada respectivă, selecționata Under 21 va mai disputa o partidă cu un adversar ce va fi anunțat în următoarele zile.

Articolul Romania-Germania la U21, meci amical pe nou stadion din Sibiu, inaugurat astazi apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept