26/04/2024

myfitnesspal.news

Sfaturi, stiri, informatii utile – sport si nu numai!

RTP OPEN 2021, primul GRAND SLAM pentru jucătorii de tenis de nivel amator din România

Dacă eşti ai visat vreodată să joci tenis la un Grand Slam, acum ai această şansă. 5 septembrie va fi ziua de tenis maraton din România.

Jucătorii de tenis de nivel amator au parte de primul lor GRAND SLAM în România. Cel mai mare turneu de tenis organizat vreodată în România pentru amatori, va avea tablou de 128 de jucători la simplu masculin şi pune la bătaie, premii colosale.

Pentru că este primul GRAND SLAM RTP, toţi jucătorii participanţi la turneu vor primi câte o medalie personalizată cu numele lor. Medaliile se acordă la începutul fiecărui meci din primul tur, în cadrul unei ceremonii similare cu cea de la Jocurile Olimpice.

Înscrierile se fac fie prin whatsaap la 0721059141 sau prin email la office@tenispremium.ro

La RTP OPEN 2021, arbitrajul va fi electronic, iar scorul se poate urmări în timp real pe site-ul oficial al RTP.  Finala RTP OPEN 2021 se va transmite video live pe pagina de Facebook a Romanian Tenis Premium.

Câştigătorul RTP OPEN 2021 primeşte 2000 de puncte RTP, trofeul turneului, 700 lei cash, 100 lei Voucher RTP, o sticlă de vin de la Crama Oprişor, plus cutia cu 24 perechi de şosete de la Laboratorul de şosete.

Toţi cei 128 de jucători participanţi la primul Grand Slam, vor primi premii în bani, puncte RTP şi voucher RTP.

Cine pierde în primul tur îşi recuperează 150 lei din taxa de participare, 50 lei cash şi 100 lei sub formă de Voucher RTP, o sticlă de vin de la Crama Oprişor şi primeşte 300 de puncte RTP.

Toate meciurile vor fi arbitrate, RTP asigurând mingi de joc, apă, baton de ciocolată, banane pentru toţi jucătorii la fiecare meci jucat.

Înscrierile la RTP Open 2021 se fac până cel târziu pe 29 august 2021 şi se acceptă doar 128 de jucători.

Taxa de participare este de 200 lei şi se poate achita prin bancă.

Date plată taxă participare turneu RTP, prin transfer bancar în contul SC PR MEDIA RTP SRL, deschis la Banca Transilvania: RO42BTRLRONCRT0433550101

Beneficiar: SC PR MEDIA RTP SRL

La detalii plată se va trece: Taxă turneu RTP OPEN

Suma de plată: 200 lei.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept