14/06/2024

myfitnesspal.news

Sfaturi, stiri, informatii utile – sport si nu numai!

100 de zile pana la startul UEFA Under 21 Championship 2023, de la Bucuresti si Cluj-Napoca! Cat costa biletele

[ad_1]

Pentru prima dată, un turneu de anvergură europeană la fotbal se dispută în două mari orașe ale României, București și Cluj-Napoca. Turneul final UEFA Under 21 Championship va avea loc în perioada 21 iunie – 8 iulie 2023 în România și Georgia.

Țara noastră va găzdui nu mai puțin de 15 meciuri ale turneului final: la București se vor disputa meciurile Grupei B, din care fac parte România, Spania, Ucraina și Croația, plus un meci din sferturile competiției și o semifinală. Iar la Cluj-Napoca se vor desfășura meciurile Grupei D în care se vor înfrunta Franța, Italia, Norvegia și Elveția și, apoi, un sfert de finală.

Meciurile vor avea loc pe stadioanele Ghencea și Rapid-Giulești în București și pe Cluj Arena și Dr. Constantin Rădulescu la Cluj-Napoca. Programul meciurilor și alte detalii despre competiție găsiți pe https://www.frf.ro/under21/

În Georgia se vor juca meciurile din Grupa C din care fac parte Germania, Anglia, Cehia, Israel, meciurile din Grupa D cu Portugalia, Țările de Jos, Belgia și Georgia, iar apoi două sferturi de finală, o semifinală și finala competiției.

“Este o responsabilitate și o onoare pentru noi să fim gazdele acestei competiții alături de Georgia. Este o confirmare că prezența Bucureștiului între orașele gazdă ale EURO 2020 a fost un succes și sperăm ca și pe viitor România să organizeze și alte competiții europene. Vreau să mulțumesc primăriilor Capitalei, Sectorului 6 și celei din Cluj-Napoca pentru sprijinul pe care ni-l acordă în organizarea turneului. Sunt convins că va fi o experiență memorabilă pentru fanii fotbalului. Turneul final #U21EURO a fost de-a lungul anilor rampă de lansare pentru nume mari din fotbalul european și cu siguranță că și această ediție va pune în lumina reflectoarelor noi nume ale fotbalului de cel mai înalt nivel. De asemenea, turneul final UEFA Under 21 își propune să inspire noile generații de copii iubitori de fotbal. Pentru că vârsta nu contează când calitatea fotbalului este atât de ridicată”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

România participă pentru a treia oară consecutiv la această competiție și, datorită performanțelor obținute la edițiile anterioare, s-a aflat la tragerea la sorți în urna a doua.

Ianis Hagi, ambasador oficial al competiției și reprezentant al generației U21 care a reușit cea mai bună performanță a României la #U21Euro 2019, în Italia, a declarat:

“M-am bucurat foarte tare când am primit propunerea de a fi ambasadorul acestei competiții ce se dispută și la noi acasă. Pentru orice fotbalist este o onoare să joace în fața propriilor suporteri, cu atât mai mult la un turneu final. Avem o generație cu mult potențial și îmi doresc ca ei să depășească performanța obținută de noi în 2019. Vor întâlni echipe de top ale Europei și vor avea nevoie de toată susținerea de care știu că suporterii românii sunt în stare. Momentele din Italia 2019 sunt ceva unic în sufletul meu. Și sunt convins că, alături de 30.000 de fani în tribune, ai noștri sunt capabili de meciuri memorabile.”

Prețurile biletelor la toate meciurile din grupe și sferturi de finală sunt între 25 și 35 lei, iar la semifinala de la București sunt între 40 și 50 lei.

Acest turneu final va oferi românilor o experiență aparte: atât în București cât și în Cluj-Napoca vor putea asista la câte două meciuri în aceeași zi în cele trei etape din faza grupelor. 

Copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit în zona Family, special amenajată, și doar adulții însoțitori vor plăti bilet.

De asemenea, companiile care sunt interesate de a transforma un meci de anvergură europeană într-un team building au parte de o ofertă foarte avantajoasă: fiecare 10 bilete cumpărate la un meci au 10% discount, iar 40 bilete la același meci au 40% discount.

 Biletele se pot achiziționa de pe: www.Under21Tickets.ro

Articolul 100 de zile pana la startul UEFA Under 21 Championship 2023, de la Bucuresti si Cluj-Napoca! Cat costa biletele apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept