14/06/2024

myfitnesspal.news

Sfaturi, stiri, informatii utile – sport si nu numai!

Federatia Romana de Fotbal ar putea avea venituri de 31 milioane de euro in 2023

[ad_1]

Casa Fotbalului a găzduit miercuri, 26 aprilie 2023, ședința Adunării Generale a Federației Române de Fotbal, la care au participat 246 de membri afiliați din totalul de 279. Ședința a început cu un moment de reculegere în memoria celor care ne-au părăsit în ultimul an din familia fotbalului românesc, ultimul fiind fostul gazetar Radu Cosașu, decedat în urmă cu 4 zile.

La eveniment au participat și doi invitați speciali: Thierry Favre – Director adjunct UEFA, divizia asociațiilor naționale, și Gianni Manca – Coordonator program dezvoltare FIFA, care au transmis un mesaj de susținere și apreciere a activității din fotbalul autohton.

De la prezidiu au luat cuvântul președintele FRF – Răzvan Burleanu, directorul tehnic Mihai Stoichiță, directorul Școlii Federale de Antrenori – Lucian Burchel, directorul departamentului de competiții – Felix Grigore și managerul financiar Georgiana Schillo.

“A fost o perioadă dificilă, în care ne-am confruntat cu o pandemie, inflație și un război, dar și cu amenințarea europeană a proiectului Superligii, în care cele mai bogate cluburi din Europa doreau să-și unească forțele pentru a câștiga și mai mulți bani. Nu e deloc puţin lucru să ne uităm în urmă şi să vedem că am ieşit chiar mai puternici decât înainte din aceste provocări, chiar riscuri uriaşe cu care fotbalul la nivel internaţional s-a confruntat. Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o cu toţii a fost că fotbalul poate supravieţui în momente de cumpănă şi poate progresa doar prin colaborare, planificare şi unitate. Am reuşit pentru că am fost mai puternici împreună. Mai puternici aici în ţară, mai puternici la nivel european. Am vorbit pe o singură voce, la Bucureşti, Nyon sau Bruxelles. Din punct de vedere financiar Federaţia a reuşit să aibă în 2022 venituri de 26 de milioane de euro, dublu faţă de 2014, când am preluat Federaţia Română de Fotbal. Pentru finalul acestui an estimăm să trecem pragul de 31 de milioane de euro”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF.

În cadrul Adunării Generale de astăzi a FRF au fost votate și unele afilieri și dezabilieri ale unor cluburi, toate punctele de pe ordinea de zi fiind votate în unanimitate.

Articolul Federatia Romana de Fotbal ar putea avea venituri de 31 milioane de euro in 2023 apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept