23/04/2024

myfitnesspal.news

Sfaturi, stiri, informatii utile – sport si nu numai!

400.000 de euro pentru panouri fotovoltaice la bazele FRF de la Mogosoaia si Buftea

[ad_1]

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat, vineri, 3 martie 2023, cu unanimitate de voturi, încheierea contractului de achiziţie şi montaj sisteme fotovoltaice la sediul federaţiei şi la bazele din Mogoşoaia şi Buftea.

“Astăzi am aprobat o investiţie de aproximativ 400.000 de euro pentru montarea unui sistem de panouri fotovoltaice la clădirea centrală a federaţiei precum şi la cele două baze sportive pe care le administrăm la Mogoşoaia şi Buftea. Pasul următor este aplicăm pentru o certificare de management de mediu ISO 14001. Noi şi federaţia portugheză vom fi primele două federaţii de fotbal din Europa cu un asemenea certificat”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Articolul 400.000 de euro pentru panouri fotovoltaice la bazele FRF de la Mogosoaia si Buftea apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept