14/06/2024

myfitnesspal.news

Sfaturi, stiri, informatii utile – sport si nu numai!

Servicii de Salarizare Profesionale în București – RealCont

Gestionarea salariilor și a resurselor umane este un aspect crucial pentru succesul oricărei afaceri. RealCont, companie specializata în furnizarea de servicii contabile și fiscale în București, oferă soluții complete de salarizare, asigurând o gestionare eficientă și conformă a tuturor aspectelor legate de resursele umane.

Servicii de Salarizare Oferite de RealCont

Calculul Salariilor și Întocmirea Statelor de Plată

RealCont asigură calculul corect al salariilor și întocmirea statelor de plată, respectând toate prevederile legale și contractuale. Aceste servicii includ:

 • Calculul salariilor brute și nete
 • Întocmirea statelor de plată lunare
 • Generarea fișelor fiscale pentru angajați

Gestionarea Concediilor și Beneficiilor Salariale

Administrarea corectă a concediilor și a altor beneficii salariale este esențială pentru satisfacția angajaților. RealCont se ocupă de:

 • Gestionarea cererilor de concediu
 • Calculul indemnizațiilor pentru concediile medicale și de odihnă
 • Administrarea beneficiilor salariale adiționale, cum ar fi tichetele de masă și primele

Întocmirea și Depunerea Declarațiilor Fiscale Aferente Salariilor

Pentru a asigura conformitatea cu legislația fiscală, RealCont oferă servicii complete de întocmire și depunere a declarațiilor fiscale aferente salariilor, inclusiv:

 • Calculul și reținerea impozitelor și contribuțiilor sociale
 • Depunerea declarațiilor fiscale la autoritățile competente
 • Gestionarea relației cu autoritățile fiscale în cazul controalelor

Consultanță privind Legislația Muncii și Salarizarea

Legislația muncii și a salarizării este complexă și în continuă schimbare. RealCont oferă consultanță specializată pentru a vă ajuta să navigați aceste reglementări, asigurându-vă că respectați toate obligațiile legale și că beneficiați de cele mai bune practici în domeniu.

De ce să Alegeți RealCont pentru Serviciile de Salarizare?

Experiență și Profesionalism

Echipa RealCont este formată din profesioniști cu vastă experiență în domeniul contabilității și salarizării, asigurând servicii de calitate superioară și conformitate cu legislația în vigoare.

Soluții Personalizate

RealCont înțelege că fiecare afacere este unică, motiv pentru care oferim soluții personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărei companii. Ne adaptăm serviciile pentru a asigura cea mai bună gestionare a resurselor umane.

Tehnologie Modernă

Utilizăm cele mai recente tehnologii și practici pentru a oferi servicii eficiente și precise. Investim constant în formarea profesională a echipei noastre pentru a rămâne la curent cu cele mai noi reglementări și tendințe din domeniu.

Suport Continu

RealCont oferă suport continuu și consultanță pentru a răspunde tuturor întrebărilor și pentru a oferi soluții adaptate nevoilor fiecărei afaceri. Suntem mereu disponibili pentru a asigura că afacerea dumneavoastră funcționează fără probleme.

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre de salarizare și cum vă putem ajuta afacerea să prospere, vizitați pagina noastră de servicii salarizare sau contactați-ne direct:

 • Telefon: 021.796.59.06
 • Mobil: 0765.210.910
 • E-mail: office@realcont.ro

Alegeți RealCont pentru servicii de salarizare de top în București și beneficiați de suportul unei echipe de profesioniști dedicați succesului afacerii dumneavoastră! Contactați-ne astăzi pentru a începe colaborarea!

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept