14/06/2024

myfitnesspal.news

Sfaturi, stiri, informatii utile – sport si nu numai!

SPORT chiar la tine acasă – 5 echipamente moderne și compatibile cu activitățile fizice de apartament

Sursă foto: Shutterstock

Dacă te pasionează sportul și vrei să faci diverse activități la tine acasă în detrimentrul mersului la sala de fitness, aparatele prezentate în rândurile următoare ar putea să îți stârnească interesul. 

Ceea ce este benefic în acest caz este faptul că nu trebuie să te deplasezi de acasă, pentru că te poți antrena chiar în confortul căminului, fără nici cea mai mică problemă.


Ce aparate să cumperi pentru a face exerciții fizice acasă

  1. Bicicletă

Bicicleta ajută întregul corp și pune în mișcare toți muschii. O jumătate de oră de folosit bicicleta de fitness este suficientă pentru ca organismul să se pună în funcțiune, iar tu să te simți excelent. De altfel, chiar se recomandă activități fizice pentru 30 de minute pe zi, iar o asemenea bicicletă te poate ajuta dacă o ai în casă. Poți opta pentru categoria de aparate de fitness online de pe Infinity.ro și poți alege de acolo o bicicletă de acest tip.

  1. Bandă de alergare

Banda de alergare este un alt aparat care se poate utiliza cu ușurință în casă. Dacă nu îți place să ieși afară la alergat sau dacă nu vrei să treci pe la sala de fitness, această bandă îți poate fi de folos. Ceea ce este avantajos aici este faptul că poți alerga în casă când simți nevoia de mișcare sau de o activitate fizică moderată, care să nu te solicite prea mult din acest punct de vedere.

  1. Bancă pentru abdomen

Dacă vrei să începi să faci sport acasă, poți opta și pentru o bancă specială pentru făcut abdomene. Te vei simți bine realizând diverse exerciții cu ajutorul acestui aparat de fitness și te poți desfășura fără probleme în confortul casei tale.  Mai mult decât atât, câteva runde de abdomene îți vor activa mușchii, iar în timp vei observa și rezultatele dorite.

  1. Aparat de vâslit

Nu este obligatoriu să te duci la sala de fitness dacă nu te simți confortabil făcând exerciții de față cu alte persoane. Îți poți achiziționa un aparat de vâslit pe care să îl folosești  dimineața sau seara, în  funcție de timpul liber pe care îl ai la dispoziție. Acest aparat este dedicat modelării picioarelor, însă și alte categorii de mușchi lucrează cu același efort și intensitate.

  1. Plankpad interactiv

Un plankpad interactiv te poate ajuta să diversifici activitățile sportive din confortul casei. Ceea ce este important de știut despre acest aparat de fitness este că întregul corp se pune în mișcare, în funcție de exercițiile pe care le desfășori. Un plankpad ajută la întărirea abdomenului, însă și a picioarelor. De asemenea, ajută la o mai bună stabilitate și coordonare. În plus, acest aparat se poate conecta cu diverse dispozitive, prin Wi-Fi.

Așadar, dacă vrei să desfășori activități fizice pentru a te menține în formă și nu vrei să treci pe la sală, poți alege din aparatele descrise mai sus pe care să le cumperi pentru exercițiile de acasă. Prețurile diferă în funcție de produs, însă cel mai important în acest caz este să alegi un aparat de calitate pe care să îl folosești în mod constant.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept