23/04/2024

myfitnesspal.news

Sfaturi, stiri, informatii utile – sport si nu numai!

Cauti un loc de munca stabil? Te asteapta un job cu multe beneficii daca aplici la Prime Studios

Din ce in ce mai multe persoane, fie ei barbati sau femei se reorienteaza pe piata muncii deoarece cheltuielile de tot felul au crescut si multi angajatori nu isi mai permit sa plateasca mai mult.

Daca barbatii gasesc relativ usor un job, femeile aspira la mai mult, deoarece de ele depind si alte persoane dragi pe de o parte. Pe de alta parte ele sunt mai ambitioase si isi doresc stabilitate financiara, dar si siguranta unui loc de munca stabil si, mai ales, bine platit.

Daca esti si tu interesata cum poti sa faci acest lucru citeste articolul de mai jos.

Propria independenta financiara o meriti si tu

Este adevarat ca sunt multi angajatori care promit ca vei fi platita corespunzator, dar pe parcurs vei fi dezamagita, deoarece nu se tin de cuvant. Acest lucru nu se va intampla daca aplici pentru un job la Studioul Prime Bucuresti. Aici vei gasi o echipa tanara si entuziasta, gata sa te initieze si sa te sprijine in cariera ta de model dar, mai ales, stabilitatea financiara pe care o cautai.

Aici iti este garantat un salariu fix, forme legale de munca, un program flexibil in functie de necesitatile tale si multe alte surprize sub forma de diverse bonusuri.

Care sunt recompensele financiare daca vei fi angajata

Vorbim in primul rand de un salariu care nu are concurenta și anume de 15 000 de lei in primele trei luni. Acest lucru te va ajuta sa ai deja o baza materiala si eventual sa incepi sa cauti casa sau masina dorita. Apoi, pentru ca ai aplicat pentru angajare si ai fost cooptata in echipa vei mai primi un bonus de 500 $.

Iar daca veri veni cu o prietena sa o recomanzi si ea va ramane in echipa vei mai primi ca bonus de recomandare suma de 200 $.

Vacante binemeritate in locuri pe care doar le-ai visat

Pe langa faptul ca vei castiga din ce in ce mai bine in functie bineinteles si de cat de mult te implici, vei mai avea parte si de alte surprize placute. Mai precis, in fiecare luna, daca ai cele mai multe ore petrecute in online vei avea sansa sa pleci intr-o binemeritata vacanta.

Te asteapta undeva un loc exotic, un loc despre care doar ai visat, iar tu vei fi acolo pentru a te simti bine si a-ti incarca bateriile. Meriti, dupa toata munca depusa.

Ce cerinte sunt la angajare, trebuie sa ai experienta?

Pentru a deveni model de succes nu este necesara experienta in cadrul acestui job. Sigur, e bine daca ea exista, dar nu este o cerinta necesara. Prime Studios se implica in formarea modelelelor sale si le ofera inclusiv training gratuit pentru invatarea limbii engleze.

Tot ce conteaza este ambitia, implicarea personala si integrarea in cadrul unui colectiv unit care ofera suport si intelegere.

Programul este flexibil, ajustat pe nevoile personale astfel incat vei putea alege sa lucrezi dimineata, intermediar sau de noapte.

Pentru mai multe detalii si informatii ai pagina oficiala.

Contact: Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept