10/12/2023

myfitnesspal.news

Sfaturi, stiri, informatii utile – sport si nu numai!

Ce faci cu excesul de greutate, când metodele tradiționale de slăbit au dat greș?

Ești supraponderal? Te-ai săturat să-ți consumi toți banii pe planificarea dietelor, exerciții fizice și alte practici care nu funcționează? Ia legătura cu specialistii Balonslabire.ro (Balonul Gastric Allurion) pentru a fi supus unui tratament nechirurgical de reducere a greutății în doar 15 minute. Rezervă-ți acum o consultație gratuită!

Ce este tratamentul cu balon gastric Allurion?

O procedură simplă de 15 minute fără anestezie sau endoscopie este tot ce ai nevoie pentru a obține balonul gastric Allurion. Apa special tratată este folosită pentru a umple balonul gastric Allurion. Cu un astfel de dispozitiv medical îți vei putea controla pofta de mâncare și vei reduce apetitul, vei slăbi și vei fi susținut de un program cuprinzător.

Pe lângă faptul că te ajută să pierzi în greutate, programul holistic de 6 luni cu balon Allurion te sprijină și te ajută să dezvolți un stil de viață sănătos. Programul oferă o monitorizare în timp real a progresului de scădere în greutate, prin sfaturile de la nutriționist, cântarul conectat, ceasul monitorizare a activității fizice și a aplicației pentru smartphone.

Care este procedura de tratament cu balon gastric Allurion?

Capsula cu balon este înghițită, sub supravegherea medicului, fără utilizarea anesteziei sau endoscopiei. Apoi, balonul va fi umplut în stomac. Vei avea o examinare rapidă cu raze X și apoi vei fi gata! O vizită în ambulatoriu durează aproximativ 20 minute. Vei primi Cântarul Conectabil și Ceasul de Monitorizare (Health Tracker) Allurion, care se conectează la aplicația mobilă Allurion și care te ajută să îți urmărești în timp real rezultatele.

Împreună cu programul de 6 luni, complet sprijinit de aceste dispozitive și de experți dedicați, Balonul Allurion te poate ajuta să obții o pierdere de 10-15% din greutatea corporală în doar 16 săptămâni. Programul este sigur, nepermanent și recomandat de medici.

Balonul se golește și se elimină din organism în mod natural, după 16 săptămâni.

Efectele pot fi permanente. Până când balonul va fi eliminat, tu îți vei fi schimbat obiceiurile alimentare, te vei obișnui cu porții mai mici și vei dobândi o nouă perspectivă asupra corpului tău – toate acestea vor produce rezultate de durată mai degrabă decât dezamagiri repetate. ​

Iată câteva puncte ce susțin că tratamentul cu balon gastric Allurion este unic și o soluție eficientă pentru pierderea în greutate:

  • Programul Allurion oferă o pierdere în greutate rapidă, sănătoasă și mai accentuată

Un pacient obez dorește să slăbească cât mai curând posibil – este dovedit clinic că programul Allurion oferă cele mai rapide și sigure rezultate de pierdere în greutate.

  • Balonul Allurion este mai sigur

Aceasta este prima și singura pastilă care poate fi înghițită și care este plasată și îndepărtată fără intervenție chirurgicală, anestezie sau endoscopie. Deoarece nu este asociat cu nici o incizie, intervenție chirurgicală sau anestezie, riscurile de complicații sunt extrem de scăzute.

  • Plasare convenabilă și rentabilă în 15 minute

Alegerea unui balon Allurion te poate ajuta să economisești timp, bani și efort. Balonul gastric de la Allurion poate fi plasat în timpul unei vizite de 15 minute la medicul specialist, deoarece este sub formă de capsulă și se înghite. Acest lucru nu implică perioade lungi de convalescență sau concediu medical. Poate fi plasat vineri, permițându-ți să te întorci la muncă luni.

  • Conceput pentru confort și discreție

Siliconul folosit în baloanele endoscopice de 12 luni este mai gros și mai puțin flexibil decât poliuretanul folosit la fabricarea balonului Allurion. Pe măsură ce stomacul tău se mișcă, poliuretanul menține confortul și siguranță.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept