24/04/2024

myfitnesspal.news

Sfaturi, stiri, informatii utile – sport si nu numai!

Este lumina albastră dăunătoare pentru ochi?

În prezent, în contextul în care majoritatea dintre noi petrecem foarte mult timp în compania dispozitivelor electronice personale, apare întrebarea: este lumina albastră emisă de ecranele digitale dăunătoare pentru ochi şi pentru calitatea vieţii în general? Din păcate, răspunsul este da. Începând de la faptul că poate fi răspunzătoare pentru problemele cu somnul şi până la faptul că poate provoca dureri de cap, usturimi, mâncărimi şi dureri la nivelul ochilor sau vedere înceţoşată, dar nu numai, lumina albastră artificială este considerată de către specialişti mult mai nocivă decât lumină albastră provenită de la soare spre exemplu şi poate avea numeroase efecte secundare nedorite.

Cu toate acestea însă, ce ne facem dacă pur şi simplu nu putem renunţa la telefon, calculator sau tabletă? Ne punem în pericol sănătatea ochilor sau căutăm soluţii prin care putem reduce gradul de expunere la lumina albastră artificială? În acest sens, avem noi o variantă eficientă şi accesibilă pentru tine. Este vorba despre Gunnar România, singurul brand care vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o gamă de ochelari lumina albastra, proiectaţi special pentru a bloca lumina albastră şi pentru a menţine sănătatea ochilor pe termen lung.

Sute de modele la cele mai bune preţuri de pe piaţă

Gunnar Optiks aduce acum mai aproape de tine cea mai variată gamă de ochelari de protecţie împotriva luminii albastre, la unele dintre cele mai accesibile preţuri de pe piaţă. Acest producător este renumit la nivel mondial pentru calitatea ireproşabilă a produselor pe care le comercializează, dar şi pentru preţurile pentru toate posibilităţile financiare pe care le practică, ceea ce înseamnă că de acum înainte nu trebuie să îţi mai faci griji că vei fi nevoit să aloci o mica avere pentru a intra în posesia ochelarilor pentru lumina albastră, întrucât la Gunnar România găseşti cele mai eficiente şi accesibile variante din punct de vedere al costurilor şi nu trebuie să faci rabat la calitate.

În plus, dincolo de raportul calitate-preţ imbatabil, este demn de menţionat faptul că pe site-ul celor de la Gunnar, diversitatea este la ea acasă în materie de ochelari de protecţie împotriva luminii albastre, astfel încât oricine să poată găsi perechea perfectă cu doar câteva click-uri. Mai simplu şi mai rapid ca niciodată.

Comanzi în valoare de peste şi ai transportul din partea casei

Nu în ultimul rând, află că la Gunnar Optiks te aşteaptă o mulţime de surprize şi beneficii uimitoare. Spre exemplu, pentru comenzile cu o valoare totală de peste 259 RON, livrarea se face în mod gratuit oriunde pe teritoriul ţării. Prin urmare, acum nu trebuie să îţi mai faci griji şi în ceea ce priveşte costurile de transport, beneficiind totodată de promptitudine şi siguranţă în ceea ce priveşte livrarea produselor tale preferate.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept