23/04/2024

myfitnesspal.news

Sfaturi, stiri, informatii utile – sport si nu numai!

Criolipoliza – Tot ce trebuie sa stii despre inghetarea grasimii corporale

Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este unul dintre cele mai eficiente tratamente neinvazive de reducere a grasimii corporale pe care le poti gasi pe piata in zilele noastre. Este practic o metoda de remodelare corporala ce implica folosirea dispozitivului Cryocell in vederea inghetarii si eliminarii depozitelor de grasime.

Prin inghetarea grasimii, adipocitele sunt distruse, iar zona tratata obtine, in timp, forma dorita.

Cand descompui cuvantul, criolipoliza se refera la reducerea celulelor adipoase prin expunerea la temperaturi controlate cu precizie (cryo inseamna frig, lipo inseamna grasime, iar liza inseamna distrugere celulara). Aceasta tehnica ofera rezultate remarcabile in ceea ce priveste reducerea depozitelor de grasime care rezista la exercitii fizice si dieta, dar si in privinta eliminarii celulitei. In plus, rezultatele pe care le primesti dupa fiecare tratament de criolipoliza au un aspect natural si de lunga durata.

Tratamentul este benefic atat femeilor, cat si barbatilor care se confrunta cu depozite de grasime problematice in diferite zone ale corpului, cum ar fi abdomenul inferior, coapsele, zona barbiei duble, partea superioara a bratelor, etc.

Beneficiile tratamentului de criolipoliza

 • Reduce depozitele de grasime ce par a fi imposibil de indepartat prin dieta sau sport;
 • Este sigur si eficient, fiind aprobat de FDA;
 • Este neinvaziv;
 • Nu implica timpi de repaus;
 • Ofera rezultate vizibile dupa doar 2 sedinte;
 • Intr-o singura sedinta, poate sa topeasca 4-7 centimetri de grasime;
 • Este eficient in indepartarea celulitei, lasand pielea mai neteda si mai ferma;
 • Este un tratament ce functioneaza in diferite zone ale corpului;
 • Te poate scapa de 45% din grasimea subcutanata;
 • Durata unei sedinte este relativ scurta, de circa 35 de minute;
 • Este nedureros;
 • Sculpteaza armonios corpul.

Cum functioneaza criolipoliza?

Dispozitivul Cryocell reduce depozitele incapatanate de grasime prin inducerea criolipolizei. In timpul tratamentului, un aplicator izoleaza depozitele de grasime, cum ar fi grasimea abdominala, si le expune la temperaturi controlate cu precizie. Temperaturile folosite sunt suficient de scazute pentru a ingheta celulele adipoase, dar nu atat de mici incat sa dauneze pielii sau tesuturilor din jur. Odata inghetate, celulele adipoase se cristalizeaza, provocand ruperea membranei celulare. Cand membrana celulara este deteriorata, celula nu isi mai poate face treaba de a stoca grasime. Ca atare, celula de grasime moare, fiind procesata de organism ca o forma de deseu.

Criolipoliza este similara cu liposuctia chirurgicala, in sensul ca ambele indeparteaza in mod eficient celulele adipoase din organism. Ceea ce diferentiaza criolipoliza de procedurile chirurgicale, cum ar fi liposuctia, este ca nu implica bisturiu si nu necesita timpi de recuperare.

Pentru a obtine cele mai rezultate, insa, se recomanda efectuarea unui set de 2-4 sedinte pe an, cu pauza de 8 saptamani intre acestea.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept