14/06/2024

myfitnesspal.news

Sfaturi, stiri, informatii utile – sport si nu numai!

Ce beneficii ofera endermologia?

Dezvoltata in 1985 de catre Louis-Paul Guitay, un inginer de origine franceza, endermologia este un tratament anticelulitic ce foloseste o combinatie de masaj cu role si aspiratie in vederea imbunatatirii circulatiei sanguine si limfatice si stimularii regenerarii celulare.

Endermologia este un tratament neinvaziv si relaxant, efectuat astazi in centre de slabire si spa din intreaga lume, inclusiv in G-Beauty Salon, un centru de remodelare corporala Brasov.

O sedinta dureaza intre 30 si 40 de minute, timp in care trebuie sa porti un body special pentru a asigura efecte optime. Pentru a obtine rezultatele dorite, in general este nevoie de efectuarea mai multor sedinte, in jur de 6-8, in functie de pacient. Sedintele se fac de obicei la un interval de o saptamana.

Endermologia stimuleaza eliminarea toxinelor din organism.

Sedintele regulate de endermologie stimuleaza sistemul limfatic pentru a imbunatati drenajul limfei si a elimina toxinele din corp. Acest lucru determina cresterea nivelului de oxigen si nutrienti in tot organismul, promovand scaderea inflamatiilor si regenerarea celulara.

Tinand cont de acest lucru, sa aruncam o privire asupra catorva beneficii pe care le poti obtine de la tratamentele de endermologie:

Estompare semnificativa a celulitei

Endermologia este, in primul rand, folosita pentru a trata celulita. Ce nu stiu multi este ca acest tratament este considerat a fi cea mai eficienta metoda de tratare a celulitei, fiind de fapt singurul tratament anticelulitic aprobat de FDA (Food and Drug Administration).

Celulita este o afectiune a pielii de care sufera mai bine de 90% dintre femei, care apare atunci cand depozitele de grasime sunt prezente in tesutul conjunctiv. Este mai vizibila de obicei in zona feselor si coapselor si apare chiar si la persoanele care au o greutate ideala si un stil de viata activ.

Fiind un tratament de masaj profund, endermologia tonifica tesutul conjunctiv si descompune depozitele de grasime, determinand o suprafata a pielii mult mai neteda. Aceasta metoda de terapie functioneaza, de asemenea, pentru a diminua cicatricile provocate de arsuri.

De multe ori, endermologia este aleasa in locul liposuctiei, deoarece este neinvaziva, confortabila, relaxanta si nu necesita timp de repaus.

Drenaj limfatic mai bun

Sistemul limfatic este adesea trecut cu vederea, desi este esential pentru sanatatea noastra. Un sistem limfatic care functioneaza prost poate cauza acumularea de toxine si deseuri. Ganglionii limfatici congestionati provoaca, de asemenea, slabiciune si oboseala. Prin efectuarea mai multor sedinte de endermologie, sistemul limfatic este stimulat, ducand la o imunitate mai puternica, o retentie redusa de lichide si un metabolism mai bun.

Circulatie sanguina imbunatatita

Pacientii se simt adesea mai energici dupa o sedinta de endermologie datorita eliberarii de endorfine si circulatiei sanguine crescute. Plierea si rularea tesutului supus endermologiei determina cresterea circulatiei sangelui, ceea ce asigura o piele mai sanatoasa, o distributie sporita a oxigenului catre celule si o crestere mai mare de colagen si acid hialuronic la nivelul acestora.

Relaxare profunda Endermologia ofera o relaxare totala, deoarece este in esenta un masaj muscular profund. Pentru persoanele care sufera de anxietate si stres cronic, acest tratament poate fi extrem de benefic. De asemenea, sportivii de performanta si persoanele care sufera de dureri la nivelul muschilor si articulatiilor se vor simti mult mai bine dupa o sedinta de enderm

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept